رشد ۳۳ درصدی جوجه ریزی در استان گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیش از ۵۶ میلیون قطعه جوجهریزی تا پایان تیرماه در استان انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد افزایش دارد.
به گزارش مملکت ما، صالح محمدی افزود : همچنین در این مدت بیش از ۸۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که توان تولید روزانه بیش از ۸۴۰ تن و بیش از نیاز استان است که در این راستا بخشی از نیاز سایر استانها نیز از این محل تامین میشود.
وی بیان کرد: تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن گوشت مرغ از مرغداریهای صنعتی گیلان تا پایان سال جاری هدفگذاری شده که تحقق این برنامه کاملا اجرایی و امکان پذیر بوده و حتی با برنامهریزیهای انجام شده توسط معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فراتر از آن نیز ممکن است.
محمدی با اشاره به افتتاح کشتارگاه صنعتی طیور در سفر اخیر وزیر کشور به گیلان اظهار کرد: بهرهبرداری از کشتارگاههای صنعتی طیور در سطح استان موجب کامل شدن زنجیره تولید و گسترش صنعت طیور استان و کاهش نیاز به کشتار مرغ تولیدی مرغداریهای گیلان در خارج استان میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه بخشی از نیاز گیلان از طریق گوشت مرغ بومی تامین میشود، اضافه کرد: پیش بینی میشود تا پایان امسال حدود ۱۴ هزار تن گوشت بومی در استان تولید شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: سال گذشته ۲۵۳ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد.
انتهای پیام/
نظرات