|

بیش از ۱۴۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان گیلان

بیش از ۱۴۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۴۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است، گفت: گیلان رتبه سوم تولید پروتئین استراتژیک مرغ را دارد.

به گزارش مملکت آنلاین، صالح محمدی از افزایش ۳۱ درصدی جوجه ریزی در استان گیلان در پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: در این مدت ۱۴۷ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

وی با بیان اینکه در مردادماه سال جاری ۱۳ میلیون و ۵۲۲ هزار و ۲۵۵ قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورشی استان انجام شده است، افزود: بیش از ۸۰۰ واحد مرغ نیمچه گوشتی در استان فعال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به تولید روزانه ۶۲۰ تنی گوشت مرغ در کشتارگاه های استان تصریح کرد: شاهد ارسال ۳۹۶ تنی گوشت مرغ به سایر استان ها هستیم.

محمدی نیاز روزانه استان گیلان را حدود ۳۱۰ تن دانست و گفت: گیلان معین پایتخت در تنظیم بازار مرغ بوده و روزانه ۲۷۸ تن به استان تهران و ۳۴ تن به استان البرز ارسال می کنیم.

وی از توزیع روزانه ۳۵۰ تنی گوشت مرغ در تعطیلات جاری خبر داد و بیان کرد: تا پایان سال ظرفیت تولید روزانه مرغ گرم استان به بیش از ۹۵۰ تن خواهد رسید.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار