پیشبینی برداشت ۱۴۷ هزار تن پیاز در آذربایجانغربی
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به آغاز برداشت پیاز از مزارع استان در آستانه فصل پاییز گفت: طبق پیش بینی ها ۱۴۷ هزار تن از این محصول تولید شده و روانه بازار مصرف خواهد شد.
به گزارش مملکت ما، مهدیه فلاح افزود: ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی آذربایجان غربی در شهرستان های مختلف به کشت پیاز اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: محصول پیاز در آذربایجان غربی به ۲ روش بذری و نشایی کشت شده و به طور متوسط از هر هکتار ۶۰ تن پیاز مرغوب تولید می شود.
وی ادامه داد: ارقام محلی قرمز، زرگان، قرمز رد روبین، مینروا و آفریگرو در آذربایجان غربی کشت می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: میاندوآب و شاهین دژ بیشترین میزان تولید پیاز را در استان به خود اختصاص داده اند.
فلاح گفت: شرایط آب و هوایی مناسب، رعایت اصول کاشت و داشت توسط کشاورزان، آبیاری به روش نوارتیپ جهت صرفه جویی و بهره وری در مصرف آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در این استان است.
انتهای پیام/
نظرات