|

تولید ۹۷۴ هزار کیلو گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار

تولید ۹۷۴ هزار کیلو گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار

رییس شبکه دامپزشکی سبزوار از تولید ۹۷۴ هزار و ۵۳۷ کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی دام این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش مملکت ما، برات‌الله زیدآبادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: برای تولید این میزان گوشت، ۱۷ هزار و ۵۵۹ راس دام سبک و سنگین شامل ۳۸۹ نفر شتر، ۲ هزار و ۳۸۹ راس گاو، ۱۱ هزار و ۴۲۶ راس گوسفند، سه هزار و ۳۰۱ راس بز و ۵۴ قطعه شترمرغ کشتار شده است.

وی افزود: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی سبزوار، مسوولان فنی بهداشتی کشتارگاه دام و ناظران ذبح شرعی بر کشتار دام و تولید گوشت در کشتارگاه سنتی دام سبزوار نظارت دقیق دارند.

وی تاکید کرد: لاشه های سالم و مورد تایید، پس از دریافت مهر دامپزشکی، برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک انسان و دام، از جمله تب کریمه کنگو، مراحل پیش‌سرد را گذرانده و سپس وارد چرخه مصرف می شوند و لاشه های غیرقابل مصرف ضبط و از گردونه مصرف انسانی خارج می شوند.

رییس شبکه دامپزشکی سبزوار با تاکید بر ضرورت تامین امنیت و سلامت غذایی جامعه، خاطرنشان کرد: کشتار غیرمجاز دام خارج از کشتارگاه، تهدید جدی علیه بهداشت عمومی است و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این زمینه، با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.

زیدآبادی اضافه کرد: شهروندان در موقع خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات از جمله تاریخ تولید و انقضای آن و مهر دامپزشکی توجه داشته باشند و هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به شبکه دامپزشکی گزارش دهند.

انتهای پیام/

نظرات