تولید ۱۵ هزار تن گوشت قرمز در استان گیلان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افزایش تولیدات دام و طیور در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: در این مدت بیش از ۱۵ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
به گزارش مملکت ما، محمد گلشنی از افزایش تولیدات دام و طیور در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: در این مدت بیش از ۱۵ هزار تن گوشت قرمز و ۱۴۹ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
وی با بیان اینکه شاهد رشد ۲.۲ درصدی تولید گوشت قرمز و ۲۰.۴ درصدی تولید گوشت مرغ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هستیم، افزود: جهش تولید در حوزه پروتئین استراتژیک در دستور کار قرار دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان وضعیت تولید شیر در استان را نیز امیدوارکننده دانست و تصریح کرد: میزان تولید شیر با رشد ۳.۸ درصدی نسبت به ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته، ۱۸۶ تن بوده است.
گلشنی ادامه داد: با به تولید رسیدن واحد صنعتی مرغ تخمگذار استان، تولید تخممرغ صنعتی به انضمام تولیدات تخممرغ بومی استان به ۱۵.۸ هزار تن رسیده که نسبت به تولید سال گذشته افزایش ۰.۹ درصدی را نشان میدهد.
وی گیلان را یکی از قطبهای صنعت طیور کشور دانست و با اشاره به پتانسیل استان در پرورش گاو بومی به عنوان رتبه اول کشور، اظهار امیدواری کرد: به جهت اهمیت امنیت و تنوع غذایی باید سرمایهگذاران بخش خصوصی را از طریق پرداخت تسهیلات کم بهره به سمت توسعه و پرورش و حفظ ذخایر ژنتیکی گاو بومی استان ببریم.
انتهای پیام/
نظرات