مازندران تولیدکننده نیمی از خاویار کشور
استاندار مازندران گفت: بیش از ۵۰ درصد فراوردهای شیلاتی و همچنین خاویار کشور با برنامه ریزی اصولی دولتمردان و بخش خصوصی در این استان تولید میشود.
به گزارش مملکت ما، یوسف نوری امروز پنجشنبه در آیین بهره برداری از ماهیان استخوانی دریای خزر در لاریم جویبار اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مازندران و نیروی انسانی توانمند این خطه از شمال در بخش تولید آبزی پروری به دستاوردهای خوبی رسیده است.
وی گفت: در این استان زنجیره پرورش، افزایش ذخایر راهبردی به همراه افزایش صادرات به درستی انجام می شود که این امر ضمن اشتغال آفرینی در امنیت غذایی کشور نقش آفرین است.
استاندار مازندران با اشاره به این که رهاسازی ماهیان استخوانی در رودخانه های این استان به خوبی انجام می شود، اظهار کرد: اگر بخواهیم به آینده شغلی در این صنعت امید وار باشیم افزایش ذخایر راهبردی باید در دستور کار باشد.
نوری ادامه داد: عملکرد تعاونی ها در شیلات می تواند برای بخش های دیگر یک مبنا باشد و این امر در به کارگیری همه ظرفیت ها در جهت افزایش تولید اثر بخش است.
وی ادامه داد: تجربه تولیدی در این استان نشان داد که هر چه برای مازندران سرمایه گذاری شود آورده اقتصادی آن چند برابر بیشتر خواهد شد.
این مقام مسوول تصریح کرد: رفع مشکلات صیادان از برنامه های جدی دولت محسوب می شود که تلاش می کنیم با ارائه تسهیلات و خدمات مطلوب برای آنها گره گشایی حاصل شود.
انتهای پیام/
نظرات