|

صادرات ۹۵ درصد تولید کنسانتره انگور شاهرود به خارج کشور

صادرات ۹۵ درصد تولید کنسانتره انگور شاهرود به خارج کشور

مدیرعامل کارخانه کنسانتره میوه شاهرود گفت: ۹۵ درصد تولید کنسانتره انگور این کارخانه امسال به کشورهای اروپایی، ترکیه و روسیه، صادر شد و بقیه مصرف داخلی دارد.

به گزارش مملکت ما، محمد ایرانبخش افزود: کارخانه کنسانتره شاهرود طی سال‌های گذشته مبتنی بر ظرفیت کشاورزی منطقه، صادرات کنسانتره تولیدی را در دستور کار داشته است، به طوری که با صادرات کنسانتره تولیدی خود سال ۱۴۰۲ یک میلیون ۵۰۰ هزار دلار برای کشور ارزآوری کرد.

وی بیان کرد: خرید انگور از اواخر مرداد تا دهه نخست آبان از کشاورزان شاهرودی و از استان‌های آذربایجان‌غربی، فارس، قزوین، خراسان‌شمالی و رضوی انجام شد.

وی با اشاره به خرید هفت هزار و ۶۵۰ تن انگور در این بازه‌زمانی، ابراز کرد: یک‌هزار و ۷۰۰ تن از این مقدار از کشاورزان شهرستان شاهرود و بقیه از استان‌های دیگر خریداری شد.

مدیرعامل کارخانه کنسانتره میوه شاهرود اظهار کرد: قیمت انگور خریداری شده بر اساس میزان قند و شیرینی(بریکس) هر کیلوگرم ۱۰۰ تا ۱۳۵ هزار ریال محاسبه شد.

به گفته وی، از حدود هر پنج کیلوگرم انگور یک کیلوگرم کنسانتره تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از یک‌هزارتن سیب به قیمت هر کیلوگرم ۴۰ تا ۵۰ هزار ریال خریداری شده است، ابراز کرد: خرید سیب از کشاورزان تا یک‌ماه دیگر ادامه دارد.

ایرانبخش با بیان اینکه خرید بیش از پنج هزارتن خرما نیز در دستور کار قرار دارد، ابراز کرد: قیمت هرکیلوگرم خرما تحویل در کارخانه ۱۰۰ هزار ریال تعیین شد.

ظرفیت اشتغالزایی در صورت ایجاد خط تولید جدید

وی تاکید کرد: با راه‌اندازی خط تولید دیگر در کارخانه کنسانتره شاهرود، می‌توان همزمان از ۲ نوع میوه کنسانتره تولید کرد.

وی ادامه داد: اکنون با پایان کار کنسانتره‌گیری یک نوع میوه، باید برای پاکسازی و راه‌اندازی خط تولید ویژه میوه‌ای دیگر زمانی حدود ۱۰ روز را پشت‌سر گذاشت.

مدیرعامل کارخانه کنسانتره میوه شاهرود گفت: این کارخانه برای ۴۰ نفر اشتغال ایجاد داشته است و با اضافه شدن هر خط تولید دیگر، به همین میزان اشتغال مستقیم ثابت محقق می‌شود.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار