پیشبینی برداشت ۲۳۰ هزار تن مرکبات در استان گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت مرکبات از وسعت بیش از ۱۱ هزار هکتار باغهای استان با محوریت نارنگی و نارنج آغاز شد.
به گزارش مملکت ما، صالح محمدی عنوان کرد: سطح زیرکشت مرکبات استان افزون بر ۱۱ هزار و ۳۱۰ هکتار است که پیش بینی می شود امسال از سطح باغات بیش از ۲۳۰ هزار تن محصول تولید شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون برداشت نارنگی و نارنج آغاز شده است، افزود : سطح زیرکشت میوه نارنگی در گیلان ۶۶۵ هکتار است که طبق برآوردها بیش از هفت هزار و ۸۵۰ تن محصول به ارزش اقتصادی هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال از آنها برداشت می شود.
وی وسعت باغات نارنج استان را نیز ۶۲۵ هکتار عنوان کرد و گفت: برآورد می شود هفت هزار و ۱۰۰ تن محصول به ارزش اقتصادی ۵۶۸ میلیارد ریال از این باغات برداشت شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: محصول پرتقال که بیشترین آن از نوع بومی (محلی)، خونی و تامسون است، ۹۰ درصد مرکبات تولیدی گیلان را به خود اختصاص داده است، نارنگی پنج درصد، سایر مرکبات اعم از نارنج، لیمو، گریپ فروت، دارابی و بالنگ هم پنج درصد دیگر تولیدات استان را در این بخش شامل می شود.
محمدی با اشاره به رتبه پنجم گیلان در تولید مرکبات کشور اظهار کرد: رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستانهای تولیدکننده مرکبات هستند و بیش از ۲۶ هزار و ۶۵ خانوار بهرهبردار در این حوزه در استان فعالیت دارند.
وی بیان کرد: ۲ واحد فرآوری مرکبات گیلان با ظرفیت ۵۸ هزار تن نیز در شهرستان رودسر در زمینه تولیداتی چون کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعال است.
انتهای پیام/
نظرات