تولید چغندرقند در تربت حیدریه ۱۵ درصد افزایش یافت
مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه گفت: میزان تولید چغندر قند در مزارع این شهرستان از ابتدای امسال با ۱۵ درصد افزایش نسبت به پارسال، به ۱۹۲ هزار تن رسید.
به گزارش مملکت ما، علیرضا قادری افزود: این میزان محصول از سطح زیرکشت سه هزار و ۲۰۰ هکتار و میانگین تولید ۶۰ تن در هکتار به دست آمده است.
وی با اشاره به این که امسال چغندر قند با ارقام غالب «موناتونو، دوروتی و کاکتوس» در سطح اراضی شهرستان کشت شد ادامه داد: محصول برداشت شده به کارخانه های چغندرقند تربتحیدریه، فریمان، نیشابور و شیروان تحویل میشود.
مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه گفت: متوسط عیار قند چغندر قند این شهرستان ۱۹ است که در مقایسه با شهرستانهای یاد شده، در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.
قادری افزود:بخش جلگه رُخ به ویژه در تولید چغندر قند بسیار شاخص است و هم اکنون این محصول به ۲ صورت نشایی و بذری در آن کشت میشود.
وی اضافه کرد: از مجموع کل سطح زیرکشت چغندر قند شهرستان تربت حیدریه، ۴۵ هکتار زیر کشت نشایی رفته است.
انتهای پیام/
نظرات