مصرف روزانه ۲۹۰ تن گوشت مرغ در استان آذربایجانغربی
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به جوجه ریزی مناسب طی ماه های اخیر گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است ولی در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان می شود.
به گزارش مملکت ما، خسرو شهبازی افزود: با توجه به جوجه ریزی انجام شده تا ۱۴ بهمن ماه، پیش بینی جوجه ریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است، خواهد رسید.
وی اضافه کرد: با این میزان جوجه ریزی مشکلی در تامین گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.
وی اظهار کرد: سال گذشته کل جوجه ریزی انجام شده ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود و میزان جوجه ریزی در استان از اول فروردین تا ۱۴ بهمن ماه امسال به ۵۰ میلیون قطعه رسیده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: پیش بینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه ریزی دراستان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد.
شهبازی گفت: ظرفیت تولیدی واحدهای گوشتی استان در هر دوره ۱۸ میلیون قطعه است و اضافه مصرف ذخیره و یا به استانهای دیگر ارسال می شود.
وی با بیان اینکه ذخایر استراتژیک محصولات کشاورزی استان وضعیت مطلوبی دارد، افزود: در تامین برنج، گوشت، شکر، ذرت، مرغ کنجاله سویا و جو مشکلی نداریم.
وی اضافه کرد: از نظر نهاده های دامی هشت هزار تن کنجاله سویا، ۳۴ هزار تن ذرت و ۱۲ هزار تن جو ذخیره سازی شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ انبارهای استان وضع مطلوبی دارد، ادامه دادد: ۲۵۵ تن گوشت قرمز ذخیره سازی شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی وجود نداشته باشد.
شهبازی در باره بیماریهای اپیدمیولوژی در بخش دام هم گفت: تاکنون به رغم همسایگی با سه کشور خارجی موردی از ابتلای دام و طیور استان به بیماریها گزارش نشده است.
انتهای پیام/
نظرات