|

افزایش ۱۱ درصدی جوجه ریزی در استان آذربایجان‌غربی

افزایش ۱۱ درصدی جوجه ریزی در استان آذربایجان‌غربی

معاون جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سال گذشته نزدیک به ۶۹ میلیون قطعه در استان جوجه ریزی شد.

به گزارش مملکت ما، پرویز بستانچی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی در حاشیه بازدید از روند توزیع مرغ منجمد از شرکت پشتیبانی اموردام استان در خصوص وضعیت جوجه ریزی در استان اظهار کرد: مجموع جوجه ریزی استان در سال گذشته ۶۸ میلیون و ۸۷۷ هزار قطعه بود که نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش ۱۱ درصدی دارد.

پرویز بستانچی  افزود: در طی بهمن ماه ۱۴۰۳ نیز ۶ میلیون و ۱۴۵ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که گوشت مرغ‌ های تولیدی حاصل از این جوجه ریزی تا ۱۵ فروردین به کشتار ارسال خواهند شد.

وی ادامه داد: در هفته دوم فروردین ماه که همزمان با تعطیلات عید فطر و ۱۳ فروردین روز طبیعت است که روزانه حداقل ۳۵۰ تن گوشت گرم مرغ وارد بازار خواهد شد.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: با توجه به اینکه گوشت مرغ تولیدی در این بازه زمانی بیشتر از نرمال مصرف مردم استان است، لذا در کنار گوشت گرم تازه، مرغ منجمد نیز توزیع افزایشی خواهد داشت.

بستانچی اضافه کرد: در طی اسفند ماه نیز ۶ میلیون قطعه ریزی شده است که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۳ به مقدار ۱۸.۲۳ درصد افزایش جوجه ریزی انجام گرفته است. 

معاون جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی خاطر نشان کرد: گوشت حاصل از این جوجه ریزی‌ها از ۱۶ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت به بازار عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار