خسارت ۲۲۷ میلیارد تومانی به کشاورزان نیشابور در اثر سرمازدگی شدید

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور از خسارت قابل توجهی به مبلغ بیش از ۲۲۷ میلیارد تومان در اثر سرمازدگی شدید در فروردینماه ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش مملکت ما، علی مبارکی امروز شنبه۱۶ فروردین در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سرمای ناگهانی در روزهای ابتدایی این ماه به باغات این شهرستان آسیبهای جدی و سنگینی وارد کرده است، افزود: بر اساس اطلاعات ارائه شده، این خسارت به ۱۶۰۲ هکتار از محصولات باغی شامل گردو، زردآلو، بادام دیم، هلو، سیب، گلابی، به و آلو مربوط میشود.
وی با اشاره به مناطق آسیب دیده، اظهار کرد: بیشترین خسارتها به باغات واقع در روستاهای بخش سرولایت و بینالود تعلق دارد.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور خاطرنشان کرد: طی بررسیهای میدانی که از این مناطق انجام شد، برآورد خسارت در حوزه کشاورزی به ویژه در بخش باغبانی حدود ۲۲۷ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان بوده است.
وی با بیان اینکه گزارش اولیه خسارت به ستاد حوادث استان ارسال شده است، گفت: آسیبهای بیشتر به باغهای گردو، زردآلو، هلو و بادام دیم وارد شده است.
مبارکی اظهار کرد: سرمای شدید باعث از بین رفتن تعداد زیادی از گلها و میوههای در حال رشد درختان شده و این امر تولید این محصولات را در معرض خطر قرار داده است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در ادامه بر اهمیت بیمه محصولات کشاورزی تأکید کرد و از کشاورزان خواست تا مزارع و باغات خود را بیمه کنند.
وی تنها راه حمایت وزارتخانه و دولت از کشاورزان را استفاده از صندوق بیمه محصولات کشاورزی دانست و گفت: متأسفانه، فرهنگ بیمه در میان کشاورزان هنوز به خوبی نهادینه نشده و بسیاری از آنها به این موضوع توجه کافی ندارند.
مبارکی گفت: در بخش کشاورزی، تولید باید مشروط به بیمه بودن واحدهای تولیدی و کشاورزی باشد، زیرا این امر میتواند به کشاورزان در مواجهه با خطرات طبیعی کمک شایانی کند.
وی سرمازدگی اخیر در نیشابور را بهعنوان یک زنگ خطر برای کشاورزان دانست و گفت: این موضوع اهمیت بیمه محصولات کشاورزی را به وضوح نمایان میکند.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور افزود: با توجه به خسارتهای سنگینی که به باغات وارد شده است، انتظار میرود که کشاورزان به موضوع بیمه توجه بیشتری داشته باشند و از این طریق از محصولات خود در برابر حوادث طبیعی محافظت کنند.
وی گفت: اگر کشاورزان بتوانند آگاهی خود را نسبت به اهمیت بیمه افزایش دهند، میتوانند در برابر حوادثی مانند سرمازدگی، سیل و سایر بلایای طبیعی، از محصولات خود بهخوبی محافظت کنند.
انتهای پیام/
نظرات