تولید ۳۶۷ هزار تن عسل در قم

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان تولید عسل در قم رو به افزایش است که در همین رابطه سال گذشته، ۳۶۷ هزار و ۱۳۳ تُن عسل در این استان تولید و به بازار عرضه شد.
به گزارش مملکت ما، منصور دیان اردستانی در این خصوص بیان کرد: با وجود کاهش نزولات آسمانی و شرایط نامناسب اقلیمی، با تدابیر اندیشیده شده و تلاش زنبورداران، عملکرد کلی صنعت زنبورداری استان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ بهبود داشته به گونهای که تعداد زنبورستانهای استان با حدود ۹ درصد افزایش به ۳۵۳ مورد رسیدهاست.
وی افزود: همچنین تعداد کندوهای استان نیز در این مدت با رشد مواجه بوده و به ۳۳ هزار و ۱۷۵ کلنی رسیدهاست، در ادامه روند پیشرفتهای این بخش، میزان تولید عسل در قم نیز افزایش یافته و با رشد هفت درصدی از ۳۶۷ هزار تُن عبور کردهاست؛ این موفقیتها نشان از اهتمام صنعت زنبورداری استان برای تامین نیاز مردم به این ماده ارزشمند غذایی دارد.
گفتنی است حدود ۶۴۰ نفر به صورت مستقیم در صنعت زنبورداری استان مشغول به کار هستند، در این حوزه با تمرکز بر روی افزایش سطح تولید محصولات جانبی مرتبط با زنبور عسل، ایجاد ارزش افزوده بیشتر در صنعت زنبورداری استان و ارتقا درآمد بهرهبرداران مورد نظر است.
اکثر کلنیهای بهکارگیری شده توسط زنبورداران قم از نوع مدرن وکلنیهای سنتی بسیار محدود است؛ همچنین زنبورداران استان با توجه به شرایط آبوهوایی متنوع در فصلهای متفاوت سال در مناطق مختلف به فعالیت میپردازند.
انتهای پیام/
نظرات