کاهش ۳۰ درصدی تولید زردآلو در ابرکوه بدلیل توفان و سرمازدگی

مسوول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی ابرکوه یزد گفت: تولید زردآلو در این شهرستان از ۳۳ هزار تن به ۲۲ هزار تن رسیده که سرمازدگی و وقوع توفان در اواخر اسفند پارسال و فروردین امسال علت کاهش حدود ۳۰ درصدی آن بوده است.
به گزارش مملکت ما، حسن زارع با اشاره به آغاز فصل برداشت محصول زردآلو از سطح ۲ هزار و۲۰۰ هکتار از باغ های این شهرستان افزود: متوسط تولید این محصول در هر هکتار ۱۵ تن است و در برخی از باغات این شهرستان نیز به ۱۸ تن هم رسیده است .
وی با بیان اینکه شهرستان ابرکوه قطب تولیدزردآلوی کشور محسوب میشود ، خاطر نشان کرد: بیشترین میزان تولید محصول زردآلو در این شهرستان مربوط به دهستان فراغه و مزارع علوی دهستان تیجرد در بخش مرکزی ابرکوه است .
این مسئول جهاد کشاورزی ابرکوه با اشاره به اینکه محصول زردآلوی ابرکوه با کیفیت است، تصریح کرد: در شرایط مناسب آب و هوایی بیشترین میزان تولید محصول مربوط به دهستان فراغه و منطقه علوی دهستان تیجرد بخش مرکزی ابرکوه است.
زارع تصریح کرد: نزدیک به ۶۰ درصد از باغات این شهرستان آبیاری نوین تجهیز است و با توجه به بحران شدید آبی فرایند کاشت همه محصولات دراین شهرستان به روش نوین آبیاری انجام می شود.
وی ادامه داد : باتوجه به شرایط آب و هوایی این منطقه بیش از ۸۰ درصد تولید محصول زرد آلو در منطقه فراغه با متوسط تولید ۱۵ تا ۱۸ تن در هکتار است.
این مسئول بخش کشاورزی ابرکوه تصریح کرد: به دلیل پیش رس بودن و طعم مناسب محصول زردآلو به بازارهای مراکز استانهای یزد اصفهان، فارس، تهران و خراسان رضوی نیز عرضه می شود.
وی ، انواع محصول زردآلوی ابرکوه را تخم گردی، فلکهای، خیاری، زرقانی ، خانی و کتابی عنوان کرد و ادامه داد: ۶۰ درصد زردآلوی استان یزد در ابرکوه تولید میشود.
زارع خاطرنشان کرد: تأسیس صنایع تبدیلی و فرآوری محصول زردآلو از ضرورت های این بخش است و جهاد کشاورزی با پرداخت تسهیلات از سرمایهگذاران در این زمینه حمایت میکند.
انتهای پیام/
نظرات