|

افزایش ۳۰ درصدی قیمت کلوچه سنتی در ملایر

افزایش ۳۰ درصدی قیمت کلوچه سنتی در ملایر

رئیس اتاق اصناف ملایر از افزایش ۳۰ درصدی قیمت کلوچه سنتی در این شهرستان خبر داد و گفت: این افزایش قیمت به‌دلیل نوسانات بالای قیمت مواد اولیه کلوچه سنتی است.

به گزارش مملکت ما، میثم زندیه  با بیان اینکه در حال حاضر هر عدد کلوچه، ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد، افزود: از ابتدای سال‌جاری شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت آرد و همچنین افزایش چند برابری قیمت شکر و تخم مرغ بودیم.

زندیه از عرضه روغن مورد نیاز کلوچه پزان بصورت قطره چکانی و افزایش چند برابری قیمت آن خبر داد و  گفت: کارخانه‌داران روغن را به صورت قطره چکانی وارد بازار می‌کنند و این کالا شامل فروش اجباری است یعنی خریدار مجبور است در کنار روغن کالای دیگری هم خرید کند.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت دولت بر کارخانجات تولیدکننده روغن و بهبود وضعیت عرضه روغن به بازار، گفت: علاوه بر افزایش قیمت مواد اولیه، کلوچه پزان با افزایش قیمت بیمه و اجاره بها واحدهای صنفی مواجه شدند و چون محصول صرفه تولید نداشت، شامل افزایش قیمت شد.

رئیس اتاق اصناف ملایر با بیان اینکه از ابتدای سال‌جاری صنف قنادان و کلوچه پزان بیشترین نوسانات قیمت مواد اولیه را داشتند، خاطرنشان کرد: به منظور ارتقا کیفیت و نظارت بر مسائل بهداشتی واحدهای صنفی کلوچه پزی، گشت های مشترکی با شبکه بهداشت و درمان شهرستان بصورت مداوم انجام می شود.

زندیه به ۱۱۰ واحد صنفی کلوچه پزی در سطح شهرستان اشاره و تصریح کرد: با توجه به ثبت ملی کلوچه ملایر، این صنف نیازمند حمایت‌های بیشتری هستند تا این محصول به‌عنوان برند شهرستان در کنار دیگر برندهای ملی و جهانی ملایر، معرفی شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر ضرورت تشکیل صنف کلوچه پزان بصورت مجزا از صنف قنادان، گفت: هدف دولت کوچک سازی و چابک سازی است نه اضافه کردن یک اتحادیه جدید بنابراین مطالبات و مشکلات کلوچه پزان در قالب همان اتحادیه مشترک با قنادان پیگیری می‌شود و در حال حاضر یکی از کلوچه پزان، رئیس اتحادیه قنادان و کلوچه پزان است.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار