|

تولید بیش از ۵ هزار تن گوشت طیور در استان کهگیلویه و بویراحمد

تولید بیش از ۵ هزار تن گوشت طیور در استان کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه در این استان ۵ هزار و ۳۸۰ تن گوشت انواع طیور تولید شده است.

به گزارش مملکت ما، سید امین الله آقاشیری افزود: طی این مدت در سالن‌های پرورش مرغ گوشتی بیش از دو میلیون و ۷۴۶ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شد که این میزان جوجه ریزی منجر به تولید پنج هزار و ۸۸ تن گوشت مرغ صنعتی شده است. 

وی اظهارکرد: در سه ماهه اول سال جاری بیش از ۱۹ تن گوشت بوقلمون در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید و در بازار مصرفی عرضه شده است. 

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با وجود اتفاقات اخیر و وقوع جنگ دوازده روزه کمبودی در بازار گوشت مرغ وجود نداشت و نوسانات مقطعی متاثر از افزایش تقاضای مصرف گوشت در استان‌های شمالی در ایام جنگ بود. 

آقاشیری در پاسخ به این سوال که دلیل افزایش قیمت گوشت مرغ در روزهای اخیر چه بوده است، تصریح کرد: به دلیل افزایش تقاضا در استان‌های شمالی در نتیجه ورود ناگهانی مسافران به این استان‌ها قیمت گوشت مرغ کشتار روز در استان‌های شمالی افزایش بی‌سابقه‌ای پیدا کرد که این عامل باعث شد در سایر استان‌ها هم قیمت گوشت مرغ افزایش نسبی پیدا کند. 

وی بیان کرد: هم اکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد قیمت هر کیلو گوشت مرغ زنده (درب مرغداری) ۷۸ هزار تومان و قیمت هر کیلو گوشت مرغ کشتار روز ۱۱۲ هزار تومان است و مردم در صورت مشاهده تخلف در این زمینه می توانند مراتب گزارش را به سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی ارائه دهند.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار