|

تولید سالانه ۲۹۷ هزار تن میوه گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان

تولید سالانه ۲۹۷ هزار تن میوه گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان با تولید سالانه ۲۹۷ هزار تن رتبه نخست کشور را در تولید میوه‌های گرمسیری نظیر کُنار، چیکو، تمبرهندی، نارگیل و گواوا، پاپایا، بیدام، پالسا، جمبولان، سیتاپل، موز و آناناس دارد.

به گزارش مملکت ما، علیرضا دهمرده افزود: این استان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خاستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور است به‌طوری که در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی رقیب است.

دهمرده ادامه داد: میوه های گرمسیری متنوع در زمان حاضر در ۱۳ هزار و ۷۰۰ هزار هکتار از باغ های سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شود.

وی، موز را از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان معرفی کرد و گفت: این میوه نسبت به سایر محصولات گرمسیری با بیش از ۱۲ هزار و ۴۰۹ هکتار و تولید سالانه ۲۰۳ هزار و ۷۵۹ تن بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است.

دهمرده تاکید کرد: سالانه ارز زیادی برای ورود میوه‌های گرمسیری از جمله موز از کشور خارج می‌شود در حالی که می‌توان با توسعه باغ‌های میوه‌های گرمسیری در سیستان و بلوچستان علاوه‌بر جلوگیری از خروج ارز زمینه اشتغال پایدار را در این استان پهناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار