برداشت زردآلو در ابرکوه، ۳۰ درصد کم شد

برداشت زردآلو در شهرستان ابرکوه یزد امسال با کاهش چشمگیر ۳۰ درصدی همراه بود و از ۳۳ هزار تن به ۲۲ هزار تن رسید. بنا بر اعلام مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، سرمازدگی و توفانهای اواخر زمستان و اوایل بهار، مهمترین عوامل این کاهش هستند.
به گزارش مملکت ما، علی محمد هوشمند با اشاره به پایان فصل برداشت محصول زردآلو از سطح ۲ هزار و۵۰۰ هکتار از باغ های این شهرستان افزود: متوسط تولید این محصول در هر هکتار ۱۵ تن است و در برخی از باغات این شهرستان به ۱۸ تن هم رسید.
وی با بیان اینکه شهرستان ابرکوه قطب تولید زردآلوی کشور محسوب میشود ، خاطرنشان کرد: بیشترین میزان تولید محصول زردآلو در این شهرستان مربوط به دهستان فراغه و مزارع علوی دهستان تیجرد در بخش مرکزی ابرکوه است .
این مسئول جهاد کشاورزی ابرکوه با اشاره به اینکه محصول زردآلوی ابرکوه با کیفیت است، تصریح کرد: در شرایط مناسب آب و هوایی، بیشترین میزان تولید محصول مربوط به دهستان فراغه و منطقه علوی دهستان تیجرد بخش مرکزی ابرکوه است.
هوشمند تصریح کرد: نزدیک به ۹۰ درصد از باغات این شهرستان به آبیاری نوین تجهیز است و با توجه به بحران شدید آبی فرایند کاشت همه محصولات به روش نوین آبیاری انجام می شود.
وی ادامه داد : باتوجه به شرایط آب و هوایی این منطقه بیش از ۸۰ درصد تولید محصول زرد آلو در منطقه فراغه با متوسط تولید ۱۵ تا ۱۸ تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه تصریح کرد: به دلیل پیش رس بودن و طعم مناسب، محصول زردآلو به بازارهای مراکز استانهای یزد اصفهان، فارس، تهران و خراسان رضوی نیز عرضه شد.
وی ، انواع محصول زردآلوی ابرکوه را تخم گردی، فلکهای، خیاری، زرقانی ، خانی و کتابی عنوان کرد و ادامه داد: ۶۰ درصد زردآلوی استان یزد در ابرکوه تولید میشود.
هوشمندخاطرنشان کرد: تأسیس صنایع تبدیلی و فرآوری محصول زردآلو از ضرورت های این بخش است و جهاد کشاورزی با پرداخت تسهیلات از سرمایهگذاران در این زمینه حمایت میکند.
انتهای پیام/
نظرات