|

تولید روزانه ۳۰۹ تن گوشت مرغ در استان آذربایجان‌غربی

تولید روزانه ۳۰۹ تن گوشت مرغ در استان آذربایجان‌غربی

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: طی سه روز گذشته به طور میانگین روزانه ۳۰۹ تن گوشت مرغ گرم از کشتارگاه های استان وارد بازار شده است.

به گزارش مملکت ما، پرویز بستانچی افزود: تولید و توزیع گوشت مرغ گرم در یک هفته گذشته روزانه به طور میانگین ۲۹۷ تن بود در حالیکه نیاز استان با سرانه مصرف ۳۱ کیلوگرم، ۲۸۸ تن است.

وی اضافه کرد: پنج میلیون و ۲۲۲ هزار قطعه میزان جوجه ریزی انجام شده در واحد های مرغداری آذربایجان غربی در شهریور ماه است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در استان طی شهریور ماه جاری نسبت به برنامه ابلاغی ۱۲۰ درصد و نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۳۷ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به توزیع گوشت مرغ در فروشگاه‌ها و مراکز عرضه استان اظهار کرد: در هفته گذشته مقدار قابل توجهی مرغ منجمد هم برای تنظیم بازار توزیع شده است.

وی با اشاره به خرید تضمینی دام سنگین در این استان گفت: قیمت گوشت دام سنگین در این منطقه مطلوب است و نیازی به این موضوع احساس نشده است.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار