کاهش ۵۰ درصدی برداشت زعفران در گناباد
مدیر جهاد کشاورزی گناباد از کاهش ۵۰ درصدی تولید و برداشت زعفران طی سالجاری در مقایسه با سال قبل خبر داد.
به گزارش مملکت ما، اسماعیل قربانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به برداشت پنج تن زعفران از سطح سه هزار و ۵۵۰ هکتار مزارع شهرستان گناباد افزود: استمرار خشکسالی، کمبود منابع آبی و افزایش دما در تابستان موجب کاهش ۵۰ درصدی برداشت زعفران در این شهرستان شد.
وی اضافه کرد: متوسط عملکرد محصول زعفران در گناباد یک و نیم کیلو در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد اظهار کرد: نشان تجاری (برند) زعفران این شهرستان به دلیل دارا بودن شاخصهای کیفیت برتر در رنگ، عطر و طعم در سطحی بالاتر از میانگین جهانی و به عنوان یکی از معتبرترین نامها در بازارهای داخلی و بینالمللی شناخته میشود و جایگاه خوبی در بازارهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی به دست آورده است.
انتهای پیام/
نظرات