|

آغاز برداشت نیشکر در صومعه سرا

آغاز برداشت نیشکر در صومعه سرا

برداشت نیشکر از امروز (دوشنبه) در ۲۴ هکتار از زمین‌های نیشکرکاری شهرستان صومعه سرا آغاز شد.

به گزارش مملکت ما، فرماندار صومعه سرا در حاشیه برداشت نیشکر در روستای کلسر گفت: محصول نیشکر یکی از محصولات منحصر به فرد این شهرستان است که با ۲۴ هکتار زمین‌ های نیشکر کاری قطب تولید سیاه شکر در استان گیلان به شمار می رود.

«حمید رضایی» با بیان اینکه ۸۰ کشاورز نیشکر کار در ۱۳ روستای شهرستان صومعه‌سرا در ۲۲ کارگاه سنتی خود شکرسیاه پخت می‌کنند، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود نیشکر کاران صومعه‌سرا امسال ۳۰ تن شکر سیاه به ارزش حدود ۱۵ میلیارد تومان تولید کنند.

وی بیان کرد: برای کاشت و برداشت نیشکر هیچ گونه سم و کودشیمیایی استفاده نمی‌شود و شکرسیاه یک محصول ارگانیک است.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار