امضای تفاهم نامه احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی در رزن

تفاهم نامه احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی در رزن با سرمایه گذاری ۸۰ هزار میلیارد ریالی در حاشیه سفر وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به این شهرستان منعقد شد.
به گزارش مملکت ما، این تفاهم نامه به صورت اشتراکی توسط واحدهای صنعتی، شرکت های زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی عملیاتی می شود.
سهم واحدهای تولیدی و شرکت های زیرمجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برای اجرای این تفاهم نامه هرکدام ۲۰ درصد و سهم خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی از محل تسهیلات نیز ۶۰ درصد درنظر گرفته شده است.
حمید ملانوری شمسی شامگاه پنجشنبه در آیین تفاهم نامه سرمایه گذاری در حاشیه همایش وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر در شهرستان رزن،افزود:همدان از ظرفیتهای بسیار بالایی در همه شهرستانها برخوردار است که اگر با وفاق و همافزایی میان مدیران، کارآفرینان، متخصصان و مردم همراه شود، قطعاً شاهد شکوفایی اقتصادی خواهیم بود.
نماینده عالی دولت در استان همدان با اشاره به اینکه توسعه سرمایهگذاری نیازمند وفاق و شناسایی ظرفیتهای بومی است، عنوان کرد: ما نیاز داریم منابع محلی را بشناسیم، آنها را فعال کنیم و بستر سرمایهگذاری را مهیا سازیم.
وی با تاکید بر اینکه اگر هر بخش بهصورت جزیرهای عمل کندنتیجهای حاصل نمیشود بنابراین اتحاد و همدلی شاهکلید حرکتهای توسعهای است،گفت: شهرستانهای رزن و درگزین علاوه بر سابقه فرهنگی و مذهبی، در حوزه کشاورزی و تولیدی نیز بسیار فعال هستند و باید از این ظرفیتها بهره بیشتری برد.
استاندار همدان با قدردانی از حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ابراز امیدواری کرد که این تفاهمنامه آغازی برای جهش در سرمایهگذاری بخش خصوصی و بهبود شاخصهای رفاه در منطقه باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز با بیان اینکه نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی خورشیدی با مدل مشارکت اجتماعی ساخته میشود،اظهار کرد: تفاهمنامهای که امروز به امضاء رسید، حاصل پیگیریهای چندماهه و همکاری نزدیک وزارت تعاون، اداره کل صنعت، معدن و تجارت و سایر مسوولان استان بوده است.
سید مجتبی حسینی در تشریح این مدل سرمایهگذاری افزود: ۲۰ درصد از سهام این پروژه به شرکتهای صنعتی استان، ۲۰ درصد به شرکتهای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ۶۰ درصد به خانوادههای تحت پوشش نهادهای حمایتی اختصاص دارد و این سهم ۶۰ درصدی از محل تسهیلات چهار ساله تأمین مالی میشود و پس از این دوره، سود حاصل مستقیماً به حساب خانوارها واریز خواهد شد.
وی این مدل را گامی مهم در توانمندسازی اقتصادی اقشار آسیبپذیر و تقویت عدالت اجتماعی خواند و از همه دستگاههای دخیل در تحقق این پروژه قدردانی کرد.
انتهای پیام/
نظرات