پیشبینی تولید ۱۲۱ هزار تن گوشت مرغ در استان آذربایجانغربی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: تولید گوشت مرغ استان در سال گذشته ۱۱۹ هزار تن بود و امسال نیز پیش بینی میشود بیش از ۱۲۱ هزار تن تولید شود.
به گزارش مملکت ما، پرویز بستانچی افزود: تولید گوشت قرمز در سال گذشته ۵۷ هزارتن بوده که امسال نیز با افزایش تولید گوشت روبرو هستیم، اما برای جبران کمبود احتمالی در بخش گوشت قرمز از ذخایر استراتژیک استفاده خواهیم کرد.
وی در خصوص تولید شیر نیز ادامه داد: تولید شیر در سال گذشته به مقدار ۴۱۷ هزار تن بوده که امسال بهخاطر بیماری تب برفکی و کمبود نهاده تولید ثابت بمانده است.
بستانچی گفت: کاهش عرضه نهادههای دامی بهخاطر عدم تخصیص ارز لازم برای واردات نهاده، افزایش هزینههای تولید تولید بروز بیماری برفکی(SAT ۱) باعث تغییر در تولید موارد لبنی در سال جاری شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: پیگیری لازم برای تخصیص نهادههای دامی بصورت سیستمی و استانی در بستر بازارگاه و تولید کنسانتره دامی یارانهدار از اقدامات این سازمان برای تداوم تولید در بخش دامداریهای سطح استان است.
وی افزود: در طی سه ماه گذشته بیش از ۱۵ هزار تن نهاده دامی به صورت استانی برای دامداران و کارخانجات خوراک دام برای تولید کنسانتره دامی توزیع شده است.
وی خاطرنشان کرد: تامین نهادههای وارداتی به خاطر عدم تخصیص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی با مشکل جدی روبرو بود ولی هم اکنون این مشکل رفع شده و ارز لازم برای نهاده دامی تا پایان امسال تامین شده است.
انتهای پیام/
نظرات