|

جشنواره انار در روستای جوشقان برگزار می‌شود

جشنواره انار در روستای جوشقان برگزار می‌شود

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان از برگزاری جشنواره‌ انار در روستای جوشقان این شهرستان در روزهای ۲۷ و ۲۸ مهرماه خبر داد.

به گزارش مملکت ما ، احمد دانایی‌نیا اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های مختلف بستر مناسبی برای توسعه گردشگری روستایی است و بر همین اساس تلاش می‌کنیم از این فرصت در جهت توسعه گردشگری به صورت مطلوب استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های پنهان و آشکار روستاها بستر مناسبی برای توسعه اقتصادی و گردشگری روستاها است و روستای جوشقان دارای قابلیت‌های فراوان گردشگری است که باید شناسایی کرده و برای حفظ و توسعه آن برنامه‌ریزی کرد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان، افزود: محصول انار یکی از قابلیت‌های مهم روستای جوشقان است و جشنواره انار جوشقان در تقویم گردشگری شهرستان کاشان ثبت شده و امیدواریم با برگزاری رویدادهای فرهنگی همه مناطق بتوانیم به جذب و توزیع گردشگر در طول سال کمک کنیم.

وی تأکید کرد: گردشگری روستایی بخش مهمی از صنعت گردشگری در جهان است که شامل پیاده‌روی در روستا تا صعود به کوه‌ها و اقامت در بومگردی‌ها می‌شود و این مدل گردشگری، نزدیک به ۲۰ درصد فعالیت‌های گردشگری را تشکیل می‌دهد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان، گفت: گردشگری روستایی در کنار سایر فعالیت‌های اقتصادی، سهم بالایی در تولید ناخالص داخلی (GDP) و اشتغال‌زایی داشته و می‌تواند فرصت‌های تجاری و شغلی ارزشمندی را برای ساکنان جوامع محلی ایجاد کند.

وی افزود: اشتغال‌زایی و ایجاد درآمد، توسعه زیرساخت‌های روستا، تقویت فرهنگ و هویت محلی روستانشینان، افزایش استانداردهای زندگی، نوسازی و استفاده از املاک متروکه و حفظ جمعیت در این مناطق مهم‌ترین مزیت‌های گردشگری روستایی است.

دانایی نیا اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های رویداد محور باعث تنوع در محصولات گردشگری شده و فصلی بودن گردشگری را برطرف می‌کند و به توزیع عادلانه پول، افزایش فرصت‌های شغلی تمام وقت و افزایش ماندگاری گردشگران کمک می‌کنند.

اولین همایش بازنمایی هویت روستایی در روزهای ۲۸ و ۲۹ مهر سال گذشته در روستای پنداس از توابع بخش برزک برگزار شد که افتتاح نخستین دفتر میراث بانی کشور، کارگاه‌های آموزشی، انجام بازی‌های بومی و محلی، پخت غذاهای محلی و تور طبیعت‌گردی از نتایج این رویداد گردشگری و فرهنگی بود.

انتهای پیام/

نظرات