تولید انگور در استان قزوین کاهش یافت
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین از کاهش تولید انگور در استان به علت تغییرات اقلیمی نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
به گزارش مملکت ما، محمد پیله فروش اظهار کرد: عملیات برداشت انگور در قزوین آغاز شده و پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت به میزان ۳۳۰ هزار تن محصول انگور از باغها به بازار مصرف ارسال شود.
به گفته این مسوول، متوسط تولید این محصول در سالهای گذشته ۳۵۰ هزار تن بوده که این میزان در سال جاری به علت تغییرات اقلیمی کاهش داشته است.
پیله فروش متوسط عملکرد این محصول را بیش از ۱۰ تن در هکتار برآورد کرد و گفت: بیش از هفت هزار هکتار از باغهای انگور به صورت داربستی و نوین احداث و در حال بهره برداری بوده و بقیه باغها به صورت سنتی اداره میشود.
به گفته وی انگور تولید شده در استان ۷۰ درصد به صورت کشمش، ۲۵ درصد تازه خوری و ۵ درصد نیز بصورت فرآورده های جانبی نظیر شیره، آبغوره و کنستانتره استفاده می شود.
پیله فروش گفت : قزوین رتبه نخست تولید کشمش و رتبه دوم تولید انگور را در کشور دارد و همواره توانسته تمامی فرآیندهای این محصول ازغوره تا انگور و همچنین فرآوری کشمش را به بهترین شیوه به بازار داخلی و خارجی عرضه کند.
انتهای پیام/
نظرات