تولید روزانه ۳۰۰ تن شیر در گلپایگان
سرپرست جهاد کشاورزی گلپایگان با اشاره به تولید روزانه ۳۰۰ تن شیر در این شهرستان گفت: ظرفیتهای قابلتوجه دامی و وجود واحدهای متعدد پرورش گاو شیری، گلپایگان را به یکی از قطبهای مهم تولید شیر در استان اصفهان بدل کرده است.
به گزارش مملکت ما، علی علی محمدی ضمن اشاره به تولید روزانه ۳۰۰ تن شیر در گلپایگان، اظهار داشت: این میزان تولید علاوه بر تأمین نیاز استان، نقش مهمی در رونق صنایع لبنی، اشتغالزایی و توسعه اقتصادی منطقه دارد و این شهرستان را به یکی از محورهای مهم تولیدات دامی در غرب استان اصفهان تبدیل کرده است.
وی با عنوان اینکه شیر تولیدی در گلپایگان به لحاظ کیفی در رتبه های بالای کشور قرار دارد، افزود: کیفیت مطلوب محصولات لبنی، فعالیت دامداران باسابقه و بهرهگیری آنها از روشهای نوین دام پروری، جایگاه گلپایگان را در تأمین شیر خام اصفهان بیش از پیش تقویت کرده است.
سرپرست جهاد گلپایگان با اعلام اینکه این شهرستان در زمان حاضر رتبه ششم تولید شیر را در اصفهان به خود اختصاص داده، بیان کرد: در تولید گوشت قرمز نیز این دیار رتبه هشتم این استان را در اختیار دارد.
وی با اشاره به وجود ۳۵ هزار راس دام سنگین در گلپایگان، گفت: از این تعداد ۱۸ هزار راس گاو شیری و مابقی آن، گوشتی است.
علی محمدی افرود: ۴۲ واحد صنعتی و ۱۴۰ واحد نیمه صنعتی گاوداری در گلپایگان فعالند که از تعداد مذکور ۲۶ واحد صنعتی و ۹۴ واحد نیمه صنعتی شامل پرورش گاو شیری است.
وی همچنین با اشاره به فعالیت چهار هزار گاوداری سنتی با پرورش ۳۵۰۰ راس گاو شیری در گلپایگان، اظهار داشت: استمرار فعالیت این واحدها در کنار دامداریهای صنعتی، بخشی قابل توجهی از نیاز صنایع لبنی را تأمین کرده و این دامداری ها با وجود امکانات محدود، همچنان نقش مهم و تأثیرگذاری در تولید شیر این شهرستان دارند.
انتهای پیام/
نظرات