تولید سالانه ۸۱ تن گوشت شترمرغ در استان همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه این استان رتبه پنجم تعداد واحدهای پرورش شترمرغ در کشور را به خود اختصاص داد گفت: ظرفیت تولید سالانه این واحدها ۸۱ تن گوشت و ۲ هزار و ۷۰۰ قطعه جوجه است.
به گزارش مملکت ما، میثم پورطلوعی افزود: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه شترمرغ در ۱۱ واحد این استان پرورش داده می شود.
وی خاطرنشان کرد: از تعداد ۲۱ واحد پرورش شترمرغ استان، ۱۱ واحد در حال حاضر فعال است که شامل چهار واحد مولد، یک واحد توام و ۶ واحد پرواری است که بیشترین میزان فعالیت بر اساس تعداد قطعه به شهرستان بهار اختصاص دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: این تعداد واحد برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
پورطلوعی پرورش شترمرغ را صنعتی پرسود با اشتغالزایی بالا عنوان کرد و گفت: شترمرغ پرندهای با ارزش که گوشتی مفید و بدون کالری است و تخم و چرمش در صنایع دستی کاربردی است.
انتهای پیام/
نظرات