|

تولید ۱۰ درصد از کل فرآورده‌های دامی کشور در استان خراسان رضوی

تولید ۱۰ درصد از کل فرآورده‌های دامی کشور در استان خراسان رضوی

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان با ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، ۱۰ درصد از کل فرآورده‌های دامی کشور را تولید می‌کند و صدرنشین کشور در تولید گوشت قرمز است.

به گزارش مملکت ما، مجید جعفری  افزود: همچنین این استان در تولید شیر رتبه سوم و در تولید تخم‌مرغ رتبه پنجم کشور را داراست و مجموع تولید فرآورده‌های دامی استان به یک میلیون و ۵۷۵ هزار تن می‌رسد که آن‌را در رتبه سوم کشوری قرار می‌دهد.

وی با تشریح عملکرد بخش دام و آبزی‌پروری استان، نقش حیاتی این منطقه را در امنیت غذایی کشور پررنگ‌تر از پیش معرفی کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: استان خراسان رضوی با بهره‌مندی از حدود ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، سهم قابل توجهی در تامین نیازهای پروتئینی کشور ایفا و ۱۰ درصد فرآورده‌های دامی کشور را تولید و به بازار عرضه می‌کند.

جعفری با اشاره به ظرفیت‌های آبی استان، به پیشرفت‌های بخش آبزی‌پروری نیز اشاره کرد و گفت: وجود هزار و ۶۰۰ مرکز تولید آبزیان در خراسان رضوی، بستر مناسبی برای تولید انواع ماهیان سردآبی فراهم کرده و این بخش نیز با روندی رو به رشد، به سهم خود در تولیدات پروتئینی استان می‌افزاید.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار