تولید ۱۰ درصد از کل فرآوردههای دامی کشور در استان خراسان رضوی
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان با ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، ۱۰ درصد از کل فرآوردههای دامی کشور را تولید میکند و صدرنشین کشور در تولید گوشت قرمز است.
به گزارش مملکت ما، مجید جعفری افزود: همچنین این استان در تولید شیر رتبه سوم و در تولید تخممرغ رتبه پنجم کشور را داراست و مجموع تولید فرآوردههای دامی استان به یک میلیون و ۵۷۵ هزار تن میرسد که آنرا در رتبه سوم کشوری قرار میدهد.
وی با تشریح عملکرد بخش دام و آبزیپروری استان، نقش حیاتی این منطقه را در امنیت غذایی کشور پررنگتر از پیش معرفی کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: استان خراسان رضوی با بهرهمندی از حدود ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، سهم قابل توجهی در تامین نیازهای پروتئینی کشور ایفا و ۱۰ درصد فرآوردههای دامی کشور را تولید و به بازار عرضه میکند.
جعفری با اشاره به ظرفیتهای آبی استان، به پیشرفتهای بخش آبزیپروری نیز اشاره کرد و گفت: وجود هزار و ۶۰۰ مرکز تولید آبزیان در خراسان رضوی، بستر مناسبی برای تولید انواع ماهیان سردآبی فراهم کرده و این بخش نیز با روندی رو به رشد، به سهم خود در تولیدات پروتئینی استان میافزاید.
انتهای پیام/
نظرات