تولید ۶۴۵۵ تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه برآورد کرد، امسال ۶۴۵۵ تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید شود.
به گزارش مملکت ما، سیامک الیاسپور با بیان اینکه سال گذشته ۵۷۴۷ تن انواع ماهیان گرمابی در منابع آبی، مزارع گرمابی و آب بندهای استان تولید شد، افزود: برآورد میشود این میزان امسال به ۶۴۵۵ تن برسد.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزود: کپور، آمور، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) از جمله ماهیان گرمابی هستند که در استان کرمانشاه تولید میشوند.
الیاسپور با بیان اینکه بیشترین ماهیان گرمابی استان کرمانشاه در مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین تولید میشود، گفت: در مزارع منفرد هم به میزان محدود تولید ماهیان گرمابی داریم.
وی افزود: نیمی از ماهیان گرمابی تولید شده در استان کرمانشاه در بازار خود استان عرضه میشود و نیم دیگر تولیدات راهی کشور عراق میشود.
الیاس پور یادآور شد: استان کرمانشاه رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را بین استانهای غیرساحلی کشور دارد.
به گفته الیاس پور برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا اواخر سال ادامه مییابد.
انتهای پیام/
نظرات