عرضه سالانه بیش از ۶۰ هزار تن محصول سیر و موسیر از استان همدان
رییس سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: شهرستان اسدآباد با اقلیم ویژه و خاکی غنی، میزبان گونههای اصیل موسیر و کانون کشت ۱۰۰ هکتار محصول موسیر است.
به گزارش مملکت ما، رضا بهراملو با بیان اینکه همدان با کشت سیر و موسیر در کشور پیشتاز و سالانه هزاران تن محصول را راهی بازارهای داخلی و خارجی می کند، افزود: محصول موسیر اسدآباد به لحاظ کیفیت و طعم، در سطح ملی مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: استان همدان بار دیگر جایگاه خود را به عنوان قطب تولید محصولات زراعی خانواده سیر در کشور تثبیت کرد و مجموع کشت سیر و موسیر در سطح استان به مرز سه هزار و ۵۰۰ هکتار در سال می رسد که سهم قابل توجهی از تولید ملی را به خود اختصاص میدهد.
بهراملو اضافه کرد: شهرستان اسدآباد به عنوان یکی از مراکز مهم کشاورزی استان، کانون کشت گونه ارزشمند موسیر در منطقه است و این کشت منطقهای و بومی، که گاه به صورت تودهای انجام میشود، به دلیل ویژگیهای خاص خاک و اقلیم منطقه، از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
رییس سازمان جهادکشاورزی همدان اظهار کرد: در مجموع، استان همدان سالانه بیش از ۶۰ هزار تن محصول سیر و موسیر را روانه بازار میکند و بر این اساس، جایگاه اول کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده و این موفقیت نه تنها نشاندهنده ظرفیت کشاورزان منطقه، بلکه تأکیدی بر اهمیت حفظ و توسعه این محصول راهبردی است.
بهراملو با بیان اینکه استان همدان رتبه اول تولید سیر کشور را دارد، افزود: سیر همدان به لحاظ عطر و طعم بی نظیر است و سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است.
رییس سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: سیر همدان با ویژگی هایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد شاخص های تاثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بین المللی است.
انتهای پیام/
نظرات