|

تولید ۱۱ هزار تن پیاز در هرسین

تولید ۱۱ هزار تن پیاز در هرسین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین از تولید ۱۱ هزار تن پیاز در این شهرستان طی امسال خبر داد.

 به گزارش مملکت ما، صابر فتاحی با بیان اینکه امسال ۱۷۵ هکتار  پیاز در شهرستان هرسین کشت شده بود، گفت: ۱۳۵ هکتار از این سطح به کشت پیاز بهاره و ۴۰ هکتار دیگر به کشت پاییزه اختصاص داشت.

وی با بیان اینکه میانگین عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین بین ۶۰ تا ۶۵ تن در هکتار است، افزود: امسال یازده هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین اضافه کرد: عمده پیاز تولیدی در این شهرستان رقم قرمز آذرشهر بوده که از مرغوبیت و بازارپسندی بالایی برخوردار است.

فتاحی با بیان اینکه دلیل مرغوبیت پیاز هرسین خاصیت انبارداری بالای آن است، افزود: طعم و مزه پیاز تولیدی در این شهرستان هم منحصر به فرد بوده و آن را از دیگر انواع پیاز متمایز می‌کند.

وی با بیان اینکه سالانه درصد ناچیزی از پیاز تولیدی در شهرستان هرسین به خارج از کشور صادر می‌شود، تصریح کرد: امسال درصدی از تولیدات پیاز شهرستان روانه کشورهای عراق و پاکستان شده است.

فتاحی در ادامه با اشاره به برخورداری شهرستان هرسین از یک واحد سردخانه‌ای با ظرفیت ۱۴۰۰ تن برای نگهداری پیاز و دیگر محصولات نیازمند سردخانه در شهرستان، افزود: در این شهرستان واحد فرآوری پیاز نداریم.

فتاحی با دعوت از سرمایه‌گذاران برای ورود در حوزه فرآوری پیاز هرسین، گفت: ضمن تخصیص تسهیلات، شرایط برای واگذاری اراضی از محل منابع ملی هم برای متقاضیان فراهم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در ادامه با بیان اینکه در پی توسعه کشت پاییزه پیاز هستیم، گفت: برای سوق دادن کشاورزان به کشت پاییزه پیاز با هدف صرفه جویی در مصرف آب برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه از دو سال گذشته کشت پاییزه پیاز را در شهرستان شروع کرده‌ایم، تاکید کرد: کشت پاییزه پیاز می‌تواند سبب صرفه جویی در مصرف آب در حد دو تا سه آبیاری شود و در شرایط کنونی که درگیر خشکسالی و کمبود منابع آبی هستیم، در برنامه داریم کشاورزان را به سمت کشت پاییزه پیاز هدایت کنیم. 

وی یادآور شد: برداشت پیاز در شهرستان هرسین از اوایل شهریور شروع شده و تاکنون ادامه داشته است.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار